Download Lagu Ilux - Medot Janji MP3

Durasi: 5:13 Menit Dilihat: 6.745
Deskripsi Video:
  • Judul: Ilux - Medot Janji MP3
  • Durasi: 5:13 Menit
  • Kualitas: HD, 720P, 480P, 320P, and 240P
  • Dilihat: 6.745
  • Diposting: 20 August 2019
  • Sumber: https://www.youtube.com/watch?v=B-ItyPBqz5A

Lirik Ilux - Medot Janji MP3 :

Kelingan Mawar Abang Sing Gemantung Neng

Rambutmu Tak Jogo Utuh Njero Laciku


Ra Bakal ilang Lan Lali Mergo Uwis Pisahan

Kelingan Kowe Tego Medot Janji


Sak Jeroning Segoro Luwih Jero Loro IkiĀ 

Malah Kowe Seneng Seneng Karo Ati Liyo

Njodoku Ora Popo Njero Atiku Nelongso

Tresnoku Mung Mbok Anggep Dolanan


Reff

Mugo Kowe Bahagia Karo Pilihanmu

Aku Mung Biso Nyawang Kowe lan Ngimpi Bareng Kowe


Aku Urung Percoyo Kowe Mindah Atimu Nggo Wong Liyo

Segampang Kui Lungo Nglalekne Aku


Sabendino Saben Waktu Kepikiran Awakmu

Aku Ngerti Sing Dipikir Ra Rumongso

Jika kamu menyukai lagu Ilux - Medot Janji MP3, belilah lagu Ilux - Medot Janji MP3 di itunes.
Download Lagu Mp3 Terkait: