Download Lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho MP3

Durasi: 4:8 Menit Dilihat: 8.042
Deskripsi Video:
  • Judul: Nella Kharisma - Sewu Kutho MP3
  • Durasi: 4:8 Menit
  • Kualitas: HD, 720P, 480P, 320P, and 240P
  • Dilihat: 8.042
  • Diposting: 10 January 2019
  • Sumber: https://www.youtube.com/watch?v=SAID1iaq0KI

Lirik Nella Kharisma - Sewu Kutho MP3 :

Sewo kuto uwis tak liwati

Sewu ati tak takoni

Nanging kabeh podo rangerteni

Lungamu neng endi

Pirang tahun aku nggoleki

Seprene durung biso nemoni


Wis tak coba nglaliake jenengmu

Soko atiku sak tenane

Aku ora ngapusi isih tresno sliramu


Umpamane kowe uwis mulyo lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan sak kedeping moto

Kanggo tombo kangen jroning dodo


Wis tak coba

Nglaliake jenengmu soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu


Umpamane kowe uwis mulyo lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan wektumu mung sedhela

Tak nggo tombo kangen jroning dodo


Senajan sak kedeping moto

Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Jika kamu menyukai lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho MP3, belilah lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho MP3 di itunes.
Download Lagu Mp3 Terkait: