Download Lagu Ilux ID - Ketaton (feat. Vita Alvia) MP3

Durasi: 5:46 Menit Dilihat: 8.907
Deskripsi Video:
  • Judul: Ilux ID - Ketaton (feat. Vita Alvia) MP3
  • Durasi: 5:46 Menit
  • Kualitas: HD, 720P, 480P, 320P, and 240P
  • Dilihat: 8.907
  • Diposting: 20 August 2019
  • Sumber: https://www.youtube.com/watch?v=rSp4SzRC8F4

Lirik Ilux ID - Ketaton (feat. Vita Alvia) MP3 :

ibarate udan yo sing biso lali

ambi mendung lan suoro petire

ibarate bumi yo sing biso lali

ambi lintang lan langit bengine


lilo isun lilo

kadung nyawang riko ambi wong liyo

welas isun welas

tapi isun kepekso kudu ikhlas


isun pendem banyu moto iki

myakne riko sing ngerteni

sak tenane nong njero ati

sun ketaton perih


isun pendem banyu moto iki

myakne riko sing ngerteni

sak tenane nong njero ati

sun ketaton perih


ibarate udan yo sing biso lali

ambi mendung lan suoro petire

ibarate bumi yo sing biso lali

ambi lintang lan langit bengine


lilo isun lilo

kadung nyawang riko ambi wong liyo

welas isun welas

tapi isun kepekso kudu ikhlas


isun pendem banyu moto iki

myakne riko sing ngerteni

sak tenane nong njero ati

sun ketaton perih


isun pendem banyu moto iki

myakne riko sing ngerteni

sak tenane nong njero ati

sun ketaton perih


isun pendem banyu moto iki

myakne riko sing ngerteni

sak tenane nong njero ati

sun ketaton perih


isun pendem banyu moto iki

myakne riko sing ngerteni

sak tenane nong njero ati

sun ketaton perih, sun ketaton perih

Jika kamu menyukai lagu Ilux ID - Ketaton (feat. Vita Alvia) MP3, belilah lagu Ilux ID - Ketaton (feat. Vita Alvia) MP3 di itunes.
Download Lagu Mp3 Terkait: