Download Lagu Loro Ati - Ilux ID MP3

Durasi: 5:14 Menit Dilihat: 8.907
Deskripsi Video:
  • Judul: Loro Ati - Ilux ID MP3
  • Durasi: 5:14 Menit
  • Kualitas: HD, 720P, 480P, 320P, and 240P
  • Dilihat: 8.907
  • Diposting: 20 August 2019
  • Sumber: https://www.youtube.com/watch?v=71gUDUkY1Tk

Lirik Loro Ati - Ilux ID MP3 :

Kelendi carane isun iki

Ngelalekno loro nong njero ati

Sing sanggup sun pungkiri

Welas iki sampek mati

Saiki malah oseng di restui


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili


Kelendi carane isun iki

Ngelalekno loro nong njero ati

Sing sanggup sun pungkiri

Welas iki sampek mati

Saiki malah oseng di restui


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili..

Jika kamu menyukai lagu Loro Ati - Ilux ID MP3, belilah lagu Loro Ati - Ilux ID MP3 di itunes.
Download Lagu Mp3 Terkait: