Download Lagu ILUX ID - Cintaku Centang Biru MP3

Durasi: 4:58 Menit Dilihat: 8.907
Deskripsi Video:
  • Judul: ILUX ID - Cintaku Centang Biru MP3
  • Durasi: 4:58 Menit
  • Kualitas: HD, 720P, 480P, 320P, and 240P
  • Dilihat: 8.907
  • Diposting: 20 August 2019
  • Sumber: https://www.youtube.com/watch?v=Yh2wIWFXfkk

Lirik ILUX ID - Cintaku Centang Biru MP3 :

Kowe tau gawe aku guyu

Kowe tau ono ning uripku

Saiki gantung aku

Wa ku centang biru ora tau ono balesanmu


Kowe ngilang tak goleki

Raono kabar kowe tak enteni

Chattingan karo liane kowe tak setiani

Yen kowe sibuk mesti tak maklumi


Sek kurang goblok piye

Tresnaku dienggo kowe

Aku bertahan mergo aku sayang


Reff:


Aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang

Aku sadar kowe wes ora sayang karo aku

Aku milih ninggalke karo ngilingke kowe

Ojo getun burine

Jika kamu menyukai lagu ILUX ID - Cintaku Centang Biru MP3, belilah lagu ILUX ID - Cintaku Centang Biru MP3 di itunes.
Download Lagu Mp3 Terkait: